Sneeuwpret

Dakoyria

Een kleine meid neemt opnieuw een aanloopje:
van je ene, tweeë, drie! Zij valt bewust op haar
billen en schaterlacht Niets bezeerd voor zover
ik het zie!

Op wat kleine restanten sneeuw vermaakt zij
zich nóg enkele malen
Haar mams staat erbij en houdt niet op te
stralen.

Het keurig passende skipakje verleent heel
goede diensten en lijkt uitsluitend gemaakt om
híer voluit te kunnen plezieren
Het kind lacht nogmaals wat uitmondt in
onophoudelijk gieren.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Sneeuwpret’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.