INLOGGEN
«»

ontsnappen

probeer iets te verademen
het is te dicht
verhapstuk lucht
de wereld aan je voeten
glijdt sneller dan een glijbaan
je moet volgen
of daar komt
de laatste snik

ze staren rond om rond
en weten niets
zien geen beginnen
het eindigt met een uitgewrongen traan
en dat was dat
vergis je niet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ontsnappen’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.