INLOGGEN
«»

De mens is er bijna

Vrijheid in talloze opgelegde regels
Extra boete voor een niet te kunnen betalen rekening
Wapens maken om vrede te stichten
Elke religie claimt de ultieme waarheid
Leven en laten leven zegt men en natuurlijk gaat hij verder met het bekritiseren van anderen
De verheven mens eist respect van de rest
De psychiater zegt: Ik word gestoord van al dat gezeik!
Waterpas blijkt niet recht te zijn op een ronde aarde
Goud is mooi om zijn waarde
Men denkt in hokjes en zet zichzelf in de onderste
Iedereen schijnt gelijk te hebben
En nu blijkt sarcasme een leugen te zijn

Het leven lijkt één grote grap
Gemaakt om ons te laten lachen!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-08-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Thijs Damman
Actief sinds: 02-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De mens is er bijna’ van Thijs Damman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.