INLOGGEN
«»

virtueel

de tijding komt
gaat weer voorbij
de mensen kijken toe
en wachten
wat is wordt snel gewist
een nieuw opkomend tij
en iedereen zijn eigen
ramptoerist
kijkt naar buiten

binnen is een tuin
overwoekerd door berichten
de trugkeerwoorden missen zin:
een nieuwe uitdaging
dank zij het teamwork
we doen het vanuit
onze eigen kracht

de schermen schermen
niet meer af
tonen het wanen
van de dag
de plaat hapert zonder einde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘virtueel’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.