massa

Geert Messelis

veel allenen
die naar elkaar verlangen
maar elkaar
nooit zullen vinden
onaanraakbaarheid van velen
voorspelbaar uniek
en plots slaat alles om
ze zijn massa geworden
en dringen op
tegen elkaar
en tegen alle dingen
die ze op hun wegen vinden
daarbuiten loopt een schaap
de kuddegeest is weer eens uitgevonden
terug van nooit echt weggeweest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘massa’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.