Natuurlijk leven

Soul Treasures

Mens leer jezelf te zijn
In plaats van alles wat ons is aangeleerd
Wie leeft er werkelijk van uit zijn hart
Vanuit wat goed voelt voor onszelf
In plaats van aan te passen, in te vullen
met schaamte en ongemakkelijk voelen
Met steeds maar na te denken wat de ander zou bedoelen
of van ons zou kunnen vinden
Wat een last ook voor onze kinderen
Met wat de 'wetenschap' er allemaal over zegt en vind
Wat steeds weer heroepen wordt en ons alleen maar bind
Aan onnatuurlijk gedrag niet eens weten wie ik ben
Niet eens meer kunnen luisteren naar die innerlijke stem
Zo ver van onszelf weg gedreven
Durf de ommekeer te maken
Mens durf te leven
Vanuit je eigen gevoel
Als je begrijpt wat ik bedoel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Soul Treasures (Actief sinds: 21-11-2016)

Informatie bij het gedicht

10-2-2017

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Natuurlijk leven’ van Soul Treasures zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.