Gemakzucht

Dakoyria

Te vaak balanceer ik op de rand van kúnnen maar
niet echt willen
Gemakzucht wel vaak aan de orde, maar me aan
de 'echte' verpichtingen nooit vertillen.....

Het kan best wat beter, ik geef het grif dan toe
Het heeft ook zo zijn voordelen; niet te snel moe!

De mens en zijn tekortkomingen, dat wil me wat
Zo lang dit alles al bestaand neem ik het voor lief,
want veel ánders, wérkt wel dat?

Dakoyria, 2016.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gemakzucht’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.