INLOGGEN
«»

de kettinghond

hij trekt bij het leven
om vrij te komen
hij wil graag rennen door de velden
weg uit dit geketende bestaan
maar niemand wil hem
ontketenen
het diep gegrom het zware blaffen
het kwijl op zijn muil
iedereen hoort dreiging
terwijl hij alleen maar vraagt



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de kettinghond’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.