Een lerend mens wordt niet snel oud.

Willem Bernardus Tijssen

Vergeet niet te leven iedere dag.
Vergeet niet dat je oorspronkelijk
mag zijn en mag blijven geloven in
jouw eigen dromen. Vergeet niet dat
jij als mens met jouw eigen normen
en jouw vrolijke lach; altijd met
jezelf bij jouw medemens mag komen.

Hoewel misschien niet ideaal. Nadelen
hebben wij allemaal. Ondanks onze feilen
en fouten worden we ieder jaar iets wijzer.
Want een lerende mens wordt niet snel oud;
doch gaat jong van geest zonder voorbehoud;
verder met menig haar een stukje grijzer

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Informatie bij het gedicht

Schrijver: Willem B. Tijssen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een lerend mens wordt niet snel oud.’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.