karaktertrek

- E. S.

Wees blij met wat je hebt,
maar het is niet de bedoeling dat je opschept.
Hopelijk heb je geen dikke nek,
want anders alsjeblief vertrek.

Wees geen aandachtshoer,
want dat is echt niet zo stoer.
Hopelijk ben je geen pessimist,
want anders wordt je ook niet gemist.

Wees niet te asociaal,
want dat maakt je echt niet zo speciaal.
Hopelijk ben je geen racist,
want anders kom ik echt pist.

Is dat geen van jouw karaktertrekken?
Dan hebben we vast nog veel gesprekken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

- E. S. (Actief sinds: 01-12-2015)

Informatie bij het gedicht

03/12/2015

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘karaktertrek’ van - E. S. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.