INLOGGEN

Gedichten over gebouwen

Hieronder hebben wij alle gedichten uiteengezet die gaan over gebouwen en bouwwerken gaan die er op Dichters.nl zijn te vinden. Over allerlei soorten gebouwen en bouwwerken is er wel een toepasselijk gedichtje te vinden.

Heb je zelf één of meerdere gedichtjes of gedichten over gebouwen, bouwwerken of over het bouwen van een gebouw, of wil je gedichten maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


wolkenkrabbers Wélk tehuis? 
Völkerschlachtdenkmal VERVAL 
Vertaald in de tijd Verscholen huisje in het bos 
Verbouwing van winkel TIMMERMAN .... 
TIJDDEURTJE TEMPEL !!! 
STATION !!! SPIJKERS EN SCHROEVEN !!! 
SLOT BOMMELSTEIN SACRE-COEUR 
RUÏNEN !!! Rotterdamse duizeling 
rietveldhuis Radio Kootwijk 
PUINHOPEN !!! PRACHT HUIS ??! 
PISA SCHEEF !!! PIRAMIDE (1) !!! 
PASSEN EN METEN (2) !!! PASSEN EN METEN (1) !!! 
PALEIS !!! Op zaterdag naar het badhuis 
Notre-Dame NIVELLERING 
MUURVAST (2) !!! MIDDENSTATIE 
LELIJKE BLOKKENDOOS !!! KIEREN .... 
KERK !!! Kasteelruïnes 
KASTEEL MOLENSLOOT KANTOREN-BLOKKENDOOS !!! 
KANTOOR !!! JE HUIS IN GRONINGEN .... 
INRICHTEN !!! Industrieterrein  
HUIZEN !!! HUIS-THUIS ??! 
HUIS-KRUIS ??! Huis 
Het nieuw te bouwen huis Het hoogtepunt van Steenbergen 
Het gebroken slot Het café-restaurant 
Heel ándere woningbouw GEBOUWEN (1) !!! 
GASWINNING IN GRONINGEN .... FUNDEREN !!! 
Flat te huur Een góede architect! 
Een 55+-appartementsgebouw Droomkastelen 
DIAGONALEN !!! De winkel van sinkel 
DE TOREN !!! de kapstok van Diogenes 
De Janskerk te Utrecht de deur 
DE VLIEREN daken 
CHINESE MUUR !!! Carré 
BREDA'S STATION BREDA 'S STATION 
BOUWHERRIE !!! BOUWEN (2) !!! 
BOUWEN !!! BOUW-UITZICHT !!! 
Bij de Sint-Rochuskapel  Big Ben 
BARON EVERHART Arme rijkaards 
ARCHITECT !!! ANTWERPENS TROTS 
Al snel een uitje genoemd