INLOGGEN
«»

daken

waarom keer je om
van de lijn van de daken
van de stad
de instortende schoorstenen
de platte daken
van de magazijnen
met hun katten
de missende pannen
de verroeste ramen
de blokkenhuizen
de bebouwde kommen
de daken van de landerijen
de doof geworden torens
de missende tanden
in het landschap van de stad
schuttingen voor puin
met reclame
een kunstig kunstgebit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-11-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘daken’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.