INLOGGEN
«»

Meer dan verrukkelijke Oosterse soep

Zelf weet ik niet exact wat ik zoal proef
Tongstrelend is het zeker, die Aziatische
soep Gebruikte ingrediënten, zoals kruiden,
ken ik dan niet Wel ontdek ik verrukkelijke
stukjes kip, met tevens rode paprika en
prei die je ziet...

Ik zou niet weten waar je dit recept kunt
vinden, maar daardoor laat ik me niet
hinderen! Ik probeer te leven in het huidige
moment De mij onbekende kok ontvangt
mijn enthousiaste compliment!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Meer dan verrukkelijke Oosterse soep’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.