ETEN EN DRINKEN (1) !!!

Dichterbijblij

ETEN
EN
DRINKEN (1) !!!

Hoe zal het
bezinken ?!!

Opgespaard !!
Hoeveel nuttigs
en kwalijks,
voor gezondheid
vergaard ?!

In vrije vreugde
en ziekte-
gevang,
als saldo,
vitaal
niet
in het
gedrang ?!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Eten om goed te kunnen leven, of andersom, in het krom ?!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ETEN EN DRINKEN (1) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.