INLOGGEN
«»

Vietnamese vrouw verkoopt snacks

De Vietnamese verkoopt als de beste...
Meer dan verrukkelijke snacks en
broodjes vindt je daar in allerlei soorten
en maten Gelukkig weinig uitverkocht
daar

Zij is heel populair, die vriendelijke vrouw
en staat jou in vlekkeloos Nederlands te
woord Zij vond haar plekje hier lang al
geleden met de haar eigen eetgewoonten
waarmee zij hier te lande meer dan scoort.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vietnamese vrouw verkoopt snacks’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.