INLOGGEN
«»

De slager kookt exotisch

Ik besef mijn gruwelijk verwend zijn terdege
Nog weer eens om exotisch voedsel verlegen
De slager bood mij een aardige replica
De kruiderij kwam de smaak tamelijk na

Ik had nogal trek, had wat minder kritisch
vermogen
De slagerij had meer dan haar uiterste best
gedaan Bij uiterste nood er nogmaals wel

heen getogen...

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De slager kookt exotisch’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.