Oosters eten

Dakoyria

De kakementen van jou gingen genoeglijk
op en neer Je keek tevreden, bevond je
in een mystieke Oosterse sfeer
En daar, ontspannen aan tafel gezeten
genoot jij uitbundig van onbeschrijflijk
lekker eten.....

Door beeldschone dames bediend, vond
jij jezelf uiteindelijk terug bij je al te
vertrouwde echtgenote, al zo heel lang
Jij vond: als afsluiting een fijn dessert
volledig verdiend in gezelschap van jouw
allertrouwste 'vriend'.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Oosters eten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.