Vergeet het niet

Roel van Ekeris

Bloeiende rozen
Het leven verpozen
Inzicht bracht
Een tedere lach

Blauw, groen, paars en geel
Natuurpracht is nooit teveel
Picknicken in weiden
Het leven verblijden

Laten gaan
Veulens die net op hun benen staan
Lammetjes en schapen
Op een handdoek urenlang slapen

Zoemende bijen
Van een rondvliegende mug bevrijden
Een nies door een grasspriet
Geniet

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vergeet het niet’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.