Lang leve het fastfood!

Dakoyria

Uit pure balorigheid kookt zij heel weinig
en vooral alleen op haar tijd!
Frietjes zijn zeer wel aan haar besteed,
maar ook gebakken vis die zij bij bakken
eet...

Bij het verstandig inkopen gaat het nog goed
Maar als zij dan werkelijk ermee aan de slag
moet
Toch ziet zij eruit als Hollands welvaren

Je zou niet denken dat zij fastfood meestal
de voorkeur geeft...
Ach, het zal haar tijd wel uit duren en zij
tenminste voelt dat zij leeft!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lang leve het fastfood!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.