INLOGGEN
«»

Een dieet volgen

Noodgedwongen volg ik een stringend dieet:
zoutarm en kaloriearm
Het maakt een mens wel creatief, best nog
veel dat je dan eet...

Verdere hobbels heb ik nog te nemen bij de
niet-begrijpende buitenwacht
Geen uitgebreide dineetjes meer, zo heb ik
spijtig bedacht

Mijn verdere leven zit ik hieraan vast
Wie weet krijg ik wat leuke tips van hen die
ook zo'n levenswijze past.

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een dieet volgen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.