INLOGGEN
«»

Alternatieve stamppot

Alternatieve stamppotten zijn wat meer aan de orde
In mijn haast koop ik er maar een Het wordt
vanavond niet zelf koken, te moe en liefst eten
meteen

Ik zie een mix van aardappelen, pastinaak en wat
knolselderij Uitgebakken spekjes en een sausje met
prei horen daarbij
Na de magnetron me daaraan tegoed gedaan
Een mens moet ook eens proberen gaan!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alternatieve stamppot’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.