INLOGGEN
«»

Gebrek aan sambal

Zo duur kan dat toch niet zijn? Een paar van
die flesjes sambal, verschillende smaken...
Hij verlangt er hevig naar, te weinig centjes
Het huis biedt dit nu eenmaal niet
Ik vervul met vreugde een keer de rol van
goede fee

Hoe groot wel kan vreugde zijn!
Menige ándere bewoner meldt zich meteen
bij hém: Kunnen zij óók iets krijgen?
Daarin heb IK dan geen stem.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gebrek aan sambal’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.