INLOGGEN
«»

Erg makkelijk te verkrijgen

Wat zie je toch veel mensen kauwen op straat
Het is gemakkelijk te verkrijgen, nauwelijks nog
dat het hónger verslaat.

We zijn met elkaar niet voor niets veel te dik.....
Dat eeuwige hap kauw, slik! Overal liggen de
verleidingen op de loer Zij nodigen uit tót,
vrijwel toujours.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Erg makkelijk te verkrijgen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.