INLOGGEN
«»

Vieze stank

De gebakken vislucht mengt zich geheel met
die van de oliebollenkraam
Ook de bakkunsten van de Turkse landgenoot
kunnen je echt niet ontgaan!

Op een holletje ren ik er vlug vandaan
Alleen nog bij de visboer zie je wat vaste klanten
staan.
Natuurlijk willen zij allen een graantje meepikken.

Maar die géur... om in te stikken!
Even leuk wat shoppen is nu totaal niet bij
Dit zou niet moeten mogen als ík het voor het
zeggen had en verordeneerd door mij.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-11-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vieze stank’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.