INLOGGEN
«»

Onbekende wijn

Ik dronk met smaak een Roseetje van onze oosterburen,
mij totaal dan onbekend
Heel vroeger begaf ik mij naar proeverijen, ook privé wel,
maar nooit hiermee dan verwend.

De wijn smaakt heel mild, fruitig en zacht wat je helemaal
niet verwacht en ik smikkel er ook nog een visje bij
Ik dácht maar dat ik Duitse wijnen kende, maar hoezeer
vergiste ik mij!

Veel ervan komt niet op de markt, teveel concurrentie van
niet-Europese Unielanden Deze wijn ging hier echt wel stranden
en daarmee was dus werkelijk niets mis
Zo een heel frisse van onze buren, heel pijnlijk heb ik dat beslist.

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onbekende wijn’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.