Kook- en bakprogramma's

Dakoyria

Hongerig word ik er wél van, die kook- en
bakprogramma's op de t.v.
Je krijgt er ook best veel van mee, man!

Het is dat het niet kan gaan geuren... maar
wat wél blijft zijn de vaak prachtige kleuren
Mijn voorstellingsvermogen schiet echt niet
tekort!
Ik volg heerlijke suggesties thuis maar niet
op omdat ik aldus dikker en dikker word.

Vrijwel elke dag zie je wel íets. Veel kijkend
mis ik niets van wat mij bij voorbaat plezier
geeft
Het thuis uitproberen doe ik niet omdat ik
met uiterste matigheid mogelijk langer leef!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-01-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kook- en bakprogramma's’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.