In de U.K. huizen bekijken

Dakoyria

Van tijd tot kijk ik naar een stel
dat in de U.K. een droomhuis
wil scoren Ik vermaak me met de duscussies,
een landschap waar ikzelf niet thuis zal horen
Wel zo onalledaags voor mij...

Ik weet niet echt waarom, maar dit al boeit toch
mij! Wel ook invoelbaar: een idyllisch stadje,
vrijwel pal gelegen aan zee Handenvol aan wilde
bloemen Over alledaagse inkopen meer dan tevree.

Hiertoe blijft het wat mij betreft, beperkt...
Het blijft niettemin plezierig om heel even te fantaseren,
maar dan je meer dan duidelijk realiseren dat je de
Hollandse luchten niet wilt en kunt ontberen!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In de U.K. huizen bekijken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.