INLOGGEN
«»

erotische droom

Erotische droom

Jij hebt me gestreeld, Jij hebt me gekust,
Jij mag er zijn, jij bent mijn lust.
Je huid was zo zoet als honing, jou lippen zo zacht als satijn,
Je tepels staarde me aan, als kersen zo groot,
zo heerlijk van kleur, robijnachtig rood.
Toen dwaalde ik af naar je heerlijk ravijn.

Ik waande me in de hel,
bedreef de liefde met een duivelin .
Het was echt meer dan een blad,
met artistieke pornografie of met wat plaatjes erin.
Het was geen liederlijk sentiment,
maar echt veel meer dan een kalenderprent.

Die nacht had ik de duivelin in mijn macht,
ze streelde mij , wonderlijk zacht.
Zo heerlijk duivels zo onstuimig en teer
ze leste mijn dorst en ik wou nog meer.
Ja die heerlijke droom had mij in zijn macht,
Nu weet ik het weer , ik kneep ze heel zacht
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘erotische droom’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.