De droomvrouw

Ron Dietvorst

In het midden
van de nacht
kwam jij mee
met een droom

maar je bleef
slechts voor
even om me
een rad voor

de ogen te
draaien en
mijn klieren
te prikkelen

de femme fatale
die je speelde
bracht mijn kop
danig op hol

het is ochtend
vieze smaak in
mijn mond en een
tong van leer

kom je vannacht
weerom om je
opnieuw in mijn
brein te nestelen?

ik zal op mijn
qui-vive zijn en
je bannen uit
mijn wakende droom.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ron Dietvorst (Actief sinds: 18-05-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De droomvrouw’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.