Drogend wasgoed buiten

Dakoyria

De wind speelde zachtjes met wasgoed dat buiten
aan een drooglijn te drogen hing
Je zou slechts kunnen denken: zo heel alledaags
Mijn blik werd er heen getrokken, die dit plaatje
'ving'
Het werd door mij tot je reinste poezie bestempeld
die dromerig een beeld fantaseerde en eraan hing.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Drogend wasgoed buiten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.