INLOGGEN
«»

Samen met jou?

Hoe zou dat voelen
jouw armen om me heen?
Hoe zou mijn leven zijn
als jij er niet uit verdween?

Hoe zou dat zijn
als we samen overal over konden praten?
Hoe zou dat zijn
als we samen de tijd vergaten?

Hoe zou dat voelen
als we alles van elkaar wisten?
Hoe zou dat voelen
als we elkaar niet meer misten?

Hoe zou mijn leven zijn
als we samen zouden gaan?
Hoe zou mijn leven zijn
als jij naast me kwam te staan?

Wat zouden we zeggen
als de liefde wederzijds zou zijn?
Hoe zou het voelen
met jou te delen in blijdschap en pijn?

Wat zou jij denken
als je wist dat ik dit schrijf?
Wat zou je denken als je wist
dat ik het liefst zo dicht mogelijk bij je blijf?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Samen met jou?’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.