INLOGGEN
«»

Orde van de dag

Orde van de dag

De zon straalt op de
vroege morgen en de
wind is ook aanwezig.

Ik hoor de vogels,
de gordijnen hangen
nog op een kier.

Vannacht heb ik niet zo
goed geslapen,
de indrukken van
Scheveningen hielden
mij bezig en nog steeds
kan ik het niet loslaten
dat zoveel jonge levens
er niet meer zijn.

De zee blijft prachtig,
waarschijnlijk zal ik er
vandaag wel weer
komen.

In gedachten zal ik dan
weer bij hun zijn.
Het moet slijten,
dat heeft toch meer tijd
nodig dan ik dacht.

Het leven, de zon,
alles draait maar door,
zo hoort het ook.

De dag,
we weten niet wat hij
ons brengen mag....
alles lijkt
weer gewoon, maar toch
hebben wij nog steeds
met het coronavirus te
maken.

Blijf voorzichtig mensen,
houd die 1,5 meter aan,
dat is het allerbeste.

Fijne dag allen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Orde van de dag’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.