In het ritme van de slaap

Roel van Ekeris

De nacht wacht
Een kerkklok luidt
Een uil roept zacht
In bed lig je languit

Krekelzang geeft rust
Gedachten gesust
Vreedzaam gevoel
De dag bereikt haar einddoel

Slaap zal komen
In rust mag je wegdromen
In vredig gemoed
Ogen die je dicht doet

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In het ritme van de slaap’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.