INLOGGEN
«»

Zweven

Ik droomde
Dat ik zweefde
In een luchtlaag boven zee
Ik was zomaar opgestegen
Bij de andere mensen vandaan
Als een vlieger
En ik kwam niet meer terug
Tot een man opsteeg
Mij bij mijn voeten
Naar beneden trok

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-01-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Hiawatha
Actief sinds: 05-01-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zweven’ van Hiawatha zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.