INLOGGEN
«»

BEWOGEN VERSTROOIING

Je reist soms even
naar 't altijd bereikbare
overal TEGENWOORDIGE
TROPENEILAND

verre heuvels
door GEELFILTERLUCHT omgeven
slinken zwellen
verwazen zijn scherp

een stille olijfolieoceaan
vol opgeloste rijst
welft ongestoord _ gestadig
langs zwaaiende palmen
die hun droge poederkokos strooien
over het BLANKE STRAND

WAAR
mensen kuieren
vogels laag zwieren
elkaar verstaan
met wappermantels en klapvleugels
kleine krioelende
warrige wervelwinden
amper hoorbaar ruisen
KUNSTZINNIG ZUCHTEND

"zoek de zon op
dat is zo fijn."

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Han Messie
Actief sinds: 18-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘BEWOGEN VERSTROOIING’ van Han Messie zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.