INLOGGEN
«»

Druifje

Hallo druif!

Ik droom dat ik een druifje ben,
Ik fantaseer over alles wat ik niet ken.
Over dingen die ik zeker niet kan weten,
Zwijmelend over het toch te willen weten!

Een ademtocht in een enkele minuut,
Een vluchtig moment wat niemand ziet.
Onzichtbaar voor dit huidige heden,
Slechts een traan straks in een verleden.

Misschien ben ik er toch niet voor niets,
Bestaat er toch nog zomaar zoiets.
Dat deze kleine druif toen ze zich liet gaan,
En er iemand was die zei.....ze mocht bestaan!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Amadeus
Actief sinds: 09-08-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Druifje’ van Amadeus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.