INLOGGEN
«»

laatste zang

de dufheid en het doffe
van slapeloze nacht
ziet de koppen
voor zijn voeten rollen
herkent zijn eigen hoofd
krabt op de plaats
waar eens
zijn laatste haren waren
de wilde lang vervallen
en overal gevallen
behalve
voor zijn voeten
ongemak
van hoofden
die voor de voeten lopen
knijp dan toch
in elke arm één
ook morpheus niet vergeten
bode met nachtelijke mare
orpheus maak me wakker
met de lange kronkelende weg

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016Informatie bij het gedicht:

laatste zin: verwijzing naar "the long and winding road" Auteursrechten
Op dit gedicht ‘laatste zang’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.