INLOGGEN
«»

Nog even dwalen


nog even dwalen


ik heb je onverwacht
weer teruggebracht
uit de chaos van de tijd

je opende verschrikt
je ogen in een eerst paniek
herkende de omgeving niet

pas later vloeiden
beelden uit je droom
ineen tot werkelijkheid

je zag mijn lach
wilde nog even dwalen
maar ik wist je terug te halen

samen op de bank
hebben wij de tijd weer
helemaal in eigen hand


wil melker
20/04/2016
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nog even dwalen’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.