INLOGGEN

Gedichten over dichters

Naast de gedichten rubriek 'Gedichten over dichten en gedichten' is later deze rubriek ontstaan. Deze rubriek bevat gedichten over dichters zelf en kleine korte gedichtjes over dichters, hun leven, hun werk, hun stijl etc. Soms wordt in dit type gedicht een ode gebracht aan een dichter.

Ken je een dichter die je in het zonnetje wil zetten? Een dichter die het verdient om zelf in een gedicht te worden belicht.. Maak dan eens een gedicht voor deze rubriek 'Gedichten over dichters', of stuur je bestaande gedichten ter plaatsing naar ons in.