INLOGGEN
«»

Het blok

Naast de wegge
kroop de zegge
en schrijven
deed hij niet meer
sinds het blok
en alzo wandelend
op het pad struinend
langs plassen en
vennetjes te midden
van eenzame ceders
en groepjes sparren
en hier en daar ook
plukjes en dotjes hei
dat alles omspannen
door het azuren
uitspansel bracht hem
toch wel enigszins
in een lyrische bui.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het blok’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.