INLOGGEN
«»

Partij voor de Poëzie

Ontwaakt dichters van Nederland
De tijd is rijp, de cultuur dreigt te stranden
Wij willen een minister voor Poëzie
Alsook een staatssecretaris voor Inspiratie

Voorstellen van ons mediabeleid zijn:
We willen voortaan het weerbericht op rijm
Er komt een nationale poëzie-quiz op NPO1
Het Eurovisie Dichtersfestival als nieuw fenomeen

Onze wijkgerichte aanpak is voor alle beoefenaars
Schrijfhulp aan huis voor startende poëten
Literaire workshops voor Graffitikunstenaars
Billboards met lyrische teksten in plaats van reclamekreten

Wij zijn voor vrije verstrekking van sonnetten
Onbeperkt toestaan van op straat declameren
Meer geld voor dichtkunst-gerelateerde budgetten
Gratis pennen en inkt voor hen die willen kalligraferen

Wij willen op voorpagina’s een gedicht van de dag
Duurzame gedichten die de tijd overleven
Complotdenkers met Poëzie-therapie genezen
Liefde voor de lyriek bij toverslag

Kies voor Druklettermagie
Steun de Partij voor de Poëzie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Valentijn
Actief sinds: 28-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Partij voor de Poëzie’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.