INLOGGEN
«»

Jules Deelder

Jules Deelder

De nachtburgemeester,
een markant persoon.

Dichter met zoveel woorden.

Gelukkig heb ik je een keer mogen zien optreden.

Bij Sparta viel je altijd op.

Rotterdam is anders dan voorheen.

Rust zacht Jules

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jules Deelder’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.