TOON !!!

Dichterbijblij

TOON !!!

De beste
gewoon !

Pionier
in
Liefdesplezier !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Opgeschreven zondag 8 december 2019. Ode aan Toon Hermans ! Kraakt niet af, geen leedvermaak als straf ! Alle mensen waren belangrijk voor hem ! Overal zag hij liefde in en terecht: Dat is onze oorsprong ! Nooit onbenullig maar zeer wijs en diep gelovig, als kind tot De Vader ! Daardoor de mooiste inspiratie !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘TOON !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.