INLOGGEN
«»

Persoonlijke woorden

Dichters, je leest werk van elkaar in eigen stijl;
zeker waar! In het gemaakte profiel ben je ook
geïnteresseerd Je volgt gretig, maar privé wordt
meest weinig gepresenteerd.

Alleszins valt dit te begrijpen, deze terughoudend-
heid Soms echter, dat iemand je zomaar ontglijdt...
Je vraagt je vergeefs af wat er met diegene wás;
misschien elders het heil gezocht of komt dichten
niet meer van pas?

Je realiseert je dat je die ander door het werk beter
leert kennen Bij ziekte of makke zou je willen verwennen
Graag zeg ik vanaf deze plaats: heel veel dank voor
mooie woorden en dat vergeet ik haast:

nog meer dank voor de moed waarmee men soms heel
ernstige zaken delen doet...
Nog meer geniet je later van zaken die je -bam- weten
te raken!

Dakoyria, 2019.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Persoonlijke woorden’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.