INLOGGEN
«»

Herman Brusselmans

Was je een stripfiguur
Dan kwam de rook nu uit je oren
Was je een heetgebakerde chihuahua
Dan plopten de ogen uit je kassen
Was je het World Trade Center
Dan zou je nu nòg
Alle Amerikanen in hun nachtmerries najagen
Gillend voor Afghanen

Maar je bent een mens
En je vindt dit slechts een slecht gedicht
Mooi voor jou, nee echt fantastisch
Dat je dat overleven mag
Herman Brusselmans, jij onzinman

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-01-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dormantique
Actief sinds: 15-01-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herman Brusselmans’ van Dormantique zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.