INLOGGEN
«»

HEEFT HET WEL ZIN?

Schrijven is blijven
Hangen in het verleden
Verveling verdrijven
Mezelf ontkleden

Laten zien we je bent
Ik kan me niet verschuilen
Het lijkt of iedereen je kent
Ik doe iemand lachen, ik laat iemand huilen

Ook al zit ik met mezelf overhoop
Over hoop kan je luidop dromen
Ik laat mijn gedachten de vrije loop
Door te lopen kan je ergens komen

Zolang ik anderen kan inspireren
Kan mijn kwetsbaarheid mij niet deren
Zolang iemand kracht uit mijn schrijven put
Heeft mijn schrijven wel degelijk nut

-----

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘HEEFT HET WEL ZIN?’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.