Dichters

Dick Voogd

Dichters

Dichters maken gedichten
met mooie woorden.
Ze schrijven met gevoel.
Het ene gedicht is de andere niet.
Toch kan een gedicht je raken.
Vaak gaat het over liefde en verdriet.
Wat is het toch prachtig, als
dichters met hun woorden
je kunnen beroeren.
Ze hebben liefde voor hun schrijven
en delen dit graag.
Het is prachtig, als je een reactie
geeft.
Daardoor worden zij weer geïnspireerd
en blijven spelen met
woorden.
Op deze manier mensen bereiken is
de bedoeling van hun schrijverij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dick Voogd (Actief sinds: 06-12-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dichters’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.