INLOGGEN
«»

de virale woorden

de kromst getrokken zinnen
zonder dat het nodig was
maar rijmen gaat voor alles schat
die bij het lezen
plaatsvervangende opwekken
en pijn doen aan de ogen
die kan je vinden
naast schuchtere parels
die bang zijn voor de zwijnen
maar dat lot
is zowat iedereen beschoren
voor gevoelig en kwetsbaar zijn
is er geen medicijn
laat je niet afschrikken
door de pijn
verschijn
en schrijf de woorden op de muren
van de virtuele stad
bedankt
voor de gedeelde woorden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘de virale woorden’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.