INLOGGEN
«»

Bob Dylan

zeurende hoofdpijn
vanuit mijn nek
het trotoir met zijn lichten
bekende stek
de honden blaffen
karavanen dagen
onderdoor
en wij wij zouden samen
rollende rots vertrek
zo stooned als een garnaal
zie ik geen enkele weg
teveel verwarring
op deze plek
coyote blaft
koud naar de maan
zeven schoten
doen hun werk
ik vertrek
naar verre kusten
en ik zend
je niets
dan liefde
hou je sterk
ware liefde
ik stuur je
het duurste
handwerk
van de kust
voor Barcelona

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bob Dylan’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.