INLOGGEN
«»

Dichter

Ben ik dichter
vroeg ik mij af
of een stichter
van een troosteloos graf

Ben ik poëtisch verantwoord bezig
vroeg ik mij vervolgens af
of zijn mijn woorden slechts aanwezig
als een kille zielestraf

neen, mijn woorden zijn gebaren
en gebaren zijn mijn taal
dus zal ik mij niet meer blindstaren
op mijn poëtisch proces verbaal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-10-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ton Jurriansen
Actief sinds: 14-09-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dichter’ van Ton Jurriansen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.